Informatie voor dames van de Sallandsche

De damescommissie bestaat uit vier leden: Nan Scharp (voorzitter), Tylla Withagen (secretaris), Marrie Holtkamp (penningmeester) en Gretha Stok.

Zij heeft als taak het organiseren van wedstrijden.

Iedere dinsdag worden er 18 of 9 holes gespeeld vanaf 10:30 uur met een standing tot 12:00 uur. Inschrijving kan via Proware en eventueel vermelden bij ‘opmerkingen’ wanneer je 9 holes wilt spelen.

Tijdens het seizoen wordt er iedere maand een qualifying wedstrijd georganiseerd, de PO. Tevens staat er elke maand een gezelligheidswedstrijd op het programma. Enkele voorbeelden: openingswedstrijd, Prinsjesdag, uitwisseling met Heren en slotdag. De overige dinsdagen wordt een 3-bal stableford gespeeld, waarbij de dames zelf kunnen bepalen, in overleg met hun flightgenoten, of ze qualifying, dan wel een onderlinge wedstrijd spelen of een individuele ronde.

Er wordt gespeeld in 3-ballen met uitzondering van de PO wedstrijd (2-bal). Ingedeeld wordt door de wedstrijdleiding, tenzij anders vermeld in ‘aanvullende informatie’. Tijdens de gezelligheidswedstrijden kan een andere starttijd voorkomen. Sluiting van inschrijving is zondagmiddag 15:00 uur voorafgaand aan de dinsdag waarop gespeeld wordt.

Tweemaal per jaar vindt er een uitwisseling met de Swinging Hoekers plaats: in april op dinsdag en in september op woensdag bij de heren.

 

 

Shepard en Diepenveense Kikker

Naast de groepswedstrijden zijn er individuele knockoutwedstrijden (met hcp-verrekening). Voor de handicappers -25 de Shepard, voor de handicappers + 25 de Diepenveense Kikker. Inschrijfformulieren staan aan het begin van het seizoen  op de site. De inschrijving sluit vóór het begin van het seizoen. De winnaars en runners-up van deze matchplay wedstrijden worden gehuldigd op onze slotdag.

Winterhussel

Vanaf 1 november wordt er gehusseld op dinsdagen. Liefhebbers melden zich tussen 10.00 en 10.15 uur in het clubhuis. Er worden dan koppels geloot die 9 of 18 holes spelen.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot wedstrijden kun je mailen naar de secretaris van de damescommissie: withagentylla@gmail.com.